WEBDESIGN.

ARCULAT.

PRINT.

LOGÓ.

Mit csinálunk?

Weboldal

Online jelenléted növeléséhez egy WordPress weboldalt fogsz tőlünk kapni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy sablonos lesz a végeredmény. Kreatív és egyedi megoldásainkkal garantáljuk, hogy weboldalad messzire elkerüli a sablonosság. Természetesen a külcsín mellett fontos, hogy biztonságos, gyors, mobilbarát és SEO-optimalizált is legyen a végeredmény!

Logó és arculat

Logód és arculatod lesz vállalkozásod egyik legfontosabb eleme, ami megkülönböztet a vetélytársaktól és felismerhetővé tesz az online és az offline térben is egyaránt. Bízd ránk ezt a munkát és ne elégedj meg csak a logóval, elkészítjük vállalkozásod arculatát is, ami közvetíteni fogja leendő ügyfeleid számára márkád üzenetét! 

Print

Nemcsak a virtuális térben akarsz jelen lenni? Akkor nem árt, ha van névjegykártyád, szórólapod, vagy márkád arculatát hordozó levélpapírod és borítékod. De ha plakátot szeretnél terveztetni velünk, könyvborítót, árlistát, meghívót vagy egészen más grafikai munkára van szükséged, mi attól sem riadunk vissza. 

Miért pont WordPress?

Curabitur sed lectus ut justo iaculis sodales vel volutpat ex. Quisque dolor nisl, rutrum vitae ipsum non, convallis gravida lacus. Praesent tempus leo a felis pulvinar, ut tempus nisi fermentum. Pellentesque congue iaculis sapien ac ultrices. Nulla dictum aliquam sem, placerat lacinia ex tristique ac. Aliquam varius congue tortor in lacinia. Sed tincidunt pretium finibus. Nam facilisis lacus at risus efficitur, nec hendrerit erat bibendum. Cras elit velit, maximus id ultricies eget, suscipit eget sem. Vestibulum sagittis venenatis ligula, ac posuere eros pellentesque at. Integer in rhoncus lorem. Integer ac feugiat nibh, eu efficitur odio. Nullam sem felis, dignissim a commodo eleifend, vehicula id tortor. Sed tristique faucibus tempus.

Ezek vagyunk mi!

Szofi és Dávid… férj és feleség, szeretjük az analógot, az analóg és a digitális összepárosítását, az egyszerű, letisztult designt és remélhetőleg mi leszünk, álmaid megvalósítói. Mindketten művészeti iskolákban pallérozódtunk, így cseppet sem meglepő, hogy itt kötöttünk ki, és a bennünk tomboló kreativitással a Te elképzeléseidet szeretnénk életre kelteni, vállalkozásodat, márkádat pedig feltenni a térképre.

Dávid főként a weboldalad megalkotásában fog részt venni, de vele találkozhatsz ha arculatot vagy egyéb grafikai munkát szeretnél kérni tőlünk. Szofi pedig leginkább a logók rajzolásában és ha nincs még vállalkozásodnak megfelelő képanyaga, akkor a fotózásban tud Neked segíteni.

Ha úgy érzed, hogy egy kreatív partnerre van szükséged, aki segít megvalósítani az elképzeléseidet, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Nagyon várjuk, hogy részt vehessünk életed egyik legfontosabb kalandjában!

Munkáink

Készen állsz a közös munkára?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ingyen ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. konzultáció Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Impresszum
Adatkezelési tájékoztató
Copyright 2024 | Csitáry Stúdió | Minden jog fenntartva!